Top
m
f

House of beauty

In mijn salon bied ik u een breed scala aan diverse soorten professionele gelaatsbehandelingen om uw huid het beste te kunnen bieden waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Van een reinigende behandeling tot luxe anti-aging behandelingen, van harsen tot prachtige make-up.

L'Aurora Skinjexion

SKINJEXION

Gelaatsbehandeling: €85,00
Neem contact op met Aurora via 0472 06 87 05
of info@laurora-beauty.be

Met de Skinjexion verzorgingsproducten van Ericson Laboratoire kunt u een bezoek aan de cosmetisch arts of Botox clinic nog een tijd uitstellen.

Skinjexion is een nieuwe generatie cosmeceutische anti-aging huidverzorging die al uw rimpels zal opvullen en de huid gladder gaat maken met geavanceerde cosmetica items die de diepe rimpels aanpakt. Combineer 1 van de 4 op uw huidtype gecreëerde 24 uur crèmes met de geconcentreerde scrub en serums en uw huid krijgt weer zijn veerkracht terug zonder lijnen en rimpels.

GenXskin

Gelaatsbehandeling: €85,00
Neem contact op met Aurora via 0472 06 87 05
of info@laurora-beauty.be

De GenXskin huidverzorgingsproducten van Ericson Laboratoire zijn anti-huidverouderingsproducten, die als eerste 14 genen in uw huidcellen activeert die een verhoogde aanmaak van collageen, elastine en huid eigen hyaluronzuur mogelijk maakt.

Naarmate men ouder wordt vertragen de jeugdigheid genen in uw huidcellen Ericson Laboratoire mediskin ontwikkelde een huidverzorging die de structuur en de stevigheid van de huid te reactiveren voor een anti aging effect dat al na twee weken zichtbaar is. Ericson Laboratoire Genxskin is de oplossing voor een gezonde oudere huid.

L'Aurora Genxskin
L'Aurora Vitamin Energy

VITAMIN ENERGY

Gelaatsbehandeling: €85,00
Neem contact op met Aurora via 0472 06 87 05
of info@laurora-beauty.be

Ericson Laboratoire VITAMIN ENERGY is verrijkt met een krachtige energie cocktail die bestaat uit een maximale dosering essentiële vitaminen en als booster plantaardige taurine.

Deze verbazingwekkende huidverzorging heeft een dubbele werking op twee factoren, die elkaar aanvullen voor een werkelijke energieboost met sterk revitaliserend effect, hierdoor wordt uw huid onvermoeibaar. Energie inbrenging met een natuurlijke booster die rijk is aan plantaardige Taurine. Maximale aanvulling in Multi Vitamines C, A, E, H, B3, B5, B6 + B9. Vitamine C hoog geconcentreerd tot 20%.

ENZYMACID

Gelaatsbehandeling: €85,00
Neem contact op met Aurora via 0472 06 87 05
of info@laurora-beauty.be

Veel dermatologen en medische klinieken maken gebruik van de “peeling” techniek die voor voor vermindering van pigment- en ouderdomsvlekken zorgt en welke de celvernieuwing een echte boost geeft.

Enzymacid van Ericson Laboratoire is een huid verzorgingslijn uniek in zijn soort deze lijn combineert 5 high-tech innovaties op dermatologisch gebied namelijk dubbele microdermabrasie, glycolzuren, polymeren, diep indringende capsules en vitamine C. Enzymacid zorgt ervoor dat verschillende huidproblemen zoals littekens, pigmentvlekken, huidverdikking aangepakt en verminderd worden.

Revitaliserend effect op de huidcellen en tonificering van de huid. Mechanische werking met onmiddellijke verwijdering van de opper vlakkige lagen en de dode cellen. Chemische werking voor een gladde huid, een stralende teint en een ‘oplichtend’ effect. Gestabiliseerde oplichtende werking op pigmentvlekken. Langdurige biologische werking van meerdere weken, waardoor de weefsel regeneratie wordt geactiveerd.

L'Aurora Enzymacid
L'Aurora HydraClinic

HYDRA CLINIC

Gelaatsbehandeling: €75,00
Neem contact op met Aurora via 0472 06 87 05
of info@laurora-beauty.be

ERICSON LABORATOIRE HYDRA CLINIC is een innovatief concentraat dat inwerkt op de natuurlijke hydratatie mechanismen van de huid. HYDRA CLINIC is verrijkt met SLIMME HYDROLIPIDEN die in staat zijn het hydratatiepeil aan te passen op basis van het omgevings vochtgehalte.

De tweevoudige doeltreffendheid zorgt er voor dat ze op een BIOMIMETISCHE wijze de taak van de HUIDFOSFOLIPIDEN reproduceren, zodoende wordt ook de natuurlijke hydro talg structuur van de huid nagebootst.

You don't have permission to register

Reset Password