Top

Professioneel schoonheidssalon waar huidverbetering en ontspanning samen komen

In mijn salon bied ik u een breed scala aan diverse soorten professionele gelaatsbehandelingen om uw huid het beste te kunnen bieden waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Van een reinigende behandeling tot luxe anti-aging behandelingen, van harsen tot prachtige make-up.

Om een totaalconcept qua huidverbetering aan te kunnen bieden zijn bij L'Aurora ook hoogwaardige supplementen verkrijgbaar. Alles om weer stralend en met een perfect verzorgde huid de salon te verlaten.

De kracht van L'Aurora Beauty House schuilt in de persoonlijke aandacht die we aan jou en jouw behandeling geven. Daarom werken we uitsluitend op afspraak, dit om jouw bezoek in alle rust uit te kunnen voeren zodat je heerlijk kunt ontspannen.

Samen werken we aan een stralend, mooie en gezonde huid. Ga je samen met mij voor absolute huidverbetering?

L'Aurora Beauty House
m

Make-Up

Make-up is een ware kunst, met de verantwoordelijkheid om de persoonlijkheid van een vrouw te modelleren en te versterken, zo breng je haar schoonheid voor het voetlicht.

m

Gelaat

Wanneer je een boost nodig hebt om terug een routine in je dagelijkse verzorging te krijgen, dan kies je voor een zalige gelaatsverzorging.

m

Epileren, verven & Lashlift

Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor je looks. Iedere wenkbrauw kan een wow brow zijn, maar daar heeft de natuur wel een beetje hulp bij nodig.

m

Harsen

Waxen, een tijdelijke ontharing waarbij de haar met wortel en al wordt verwijderd, vergt een behoorlijk vaardige hand voor een grandioos resultaat.

m

Hairstudio

Bij L'Aurora Beauty House kan je ook terecht voor coiffure met stijl en allure. Bij ons kan je terecht voor het volledige plaatje.

Onze merken

You don't have permission to register

Reset Password